ЈАВНИ ПОЗИВ

Javni poziv 2

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву у настојању да ојача научно - истраживачки кадар из научне области грађевинско инжењерство упућује јавни позив за пријаву заинтересованих кандидата за потенцијални избор у наставничка звања као и заснивање радног односа на Факултету.

Continue Reading

ШтампаЕл. пошта

Предавање академика Градимира Миловановића

gradimir 06

У четвртак (31.5.18) гост нашег Факултета био је академик Градимир Миловановић (http://www.mi.sanu.ac.rs/~gvm/).  Уважени гост одржао је предавање по позиву на тему: КОНСТРУКТИВНА ТЕОРИЈА ОРТОГОНАЛНОСТИ И ПРИМЕНЕ.  Студенти, сарадници и професори имали су прилику да се упознају са најновијим достигнућима и применама из ове области математике.

Галерија

View the embedded image gallery online at:
http://mfkv.rs/fakultet/vesti#sigProId4e7e758f05

ШтампаЕл. пошта

Презентација компаније Типтех

tipteh-02

У петак 26.5.18, београдска фирмаTIPTEH (http://www.tipteh.rs) одржала је презентацију свог продајног програма на нашем Факултету. Представљени су производи неколико страних произвођача: Turck, Leuze Electronic, Unitronics, Yaskawa, BD Sensors,...

Галерија

View the embedded image gallery online at:
http://mfkv.rs/fakultet/vesti#sigProIdca783180b8

ШтампаЕл. пошта

Посета представника индијске компаније ''ETA Technology'' лабораторији Центра за железничка возила

poseta indija 1

Председник и директор маркетинга и финансија познате индијске компаније ''ETA Technology'', г-дин Наир и г-дин Кумар, 29.04.2018. године посетили су лабораторију Центра за железничка возила нашег Факултета.

Continue Reading

ШтампаЕл. пошта

Посета делегације са Koрушког универзитета примењених наука из Аустрије

S1

У петак, 20.4.2018. године, ФМГ су посетили представници Koрушког универзитета примењених наука из Аустрије. Током сусрета са руководством Факултета као и са представницима свих модула разговарано је о унапређењу постојеће и правцима будуће сарадње.

Continue Reading

ШтампаЕл. пошта

Casino Bonus at bet365 uk