Пријава испита Јул

Пријава испита за испитни рок Јул за основне и мастер академске студије обавиће се од 25.06.2018. до 29.06.2018. за студенте који испите пријављују електронским путем (електронска пријава биће могућа и током викенда). Пријава испита за самофинансирајуће студенте обавиће се у понедељак 02.07.2018. у студентској служби. За све проблеме у вези са електронском пријавом јавити се студентској служби у време пријаве испита.

Важно: Приликом електронске пријаве испита морате изабрати одговарајућег испитивача иначе нећете бити на списку пријављених.

ШтампаЕл. пошта

Конституивна седница Студентског парламента

studentski-parlament-izbori

Конститувна седница Студентског парламента Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву ће се одржати у петак, 27. април 2018. у Конференцијхској сали у периоду од 11 сати.

ДЕКАН:
Проф. др Миле Савковић

pdfСедница Студентског парламента

 

 

ШтампаЕл. пошта

Стручне посете предузећима "Servoteh d.o.o." i "Promachinen d.o.o"

S5

Студенти и наставници ФМГ Краљево, посетили су у петак 20.4.2018. године, предузеће SERVOTEH d.o.o у Добановцима као и предузеће PROMASCHINEN d.o.o. у Новој Пазови. Током студијске посете студенти су се упознали са производним програмом и делатностима ових предузећа.

Continue Reading

ШтампаЕл. пошта

Посета ученика и наставника Техничке школе из Ваљева

S6

Ученици IV године Техничке школе из Ваљева, образовних профила - техничар мехатронике и техничар друмског саобраћаја, били су на практичној настави на Факултету за машинство и грађевинарство у Краљеву.

Continue Reading

ШтампаЕл. пошта

Casino Bonus at bet365 uk