English   Srpski

Свечана додела диплома генерацији 2021/2022

У суботу, 3.12.2022. године, на ФМГ Краљево je одржана традиционална годишња додела диплома, студентима који су завршили ОАС машинског и грађевинског инжењерства и МАС машинског инжењерства.

Дипломе су додељене студентима који су дипломирали у току претходне школске 2021/2022. године, а дипломе је доделила продекан за наставу, доц. др Александра Петровић.

Готово сви дипломци Мастер академских студија су већ одавно у радном односу, али оно што посебно радује је да се тај тренд примећује и код дипломаца са Основних академских студија. Из разговора са студентима могло се закључити да су задовољни условима рада као и да су спремни да се доказују, уче и напредују у каријерама, за шта је у великој мери заслужна добра основа коју су стекли на факултету.

ФМГ Краљево позива све дипломиране студенте, да попуњавањем овог упитника помогну формирању Алумни клуба студената Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву. Циљ формирања овог клуба је међусобно повезивање свих генерација дипломираних студената као и успостављање и одржавање везе између Факултета и бивших студената. Жеља нам је и да кроз предлоге и примедбе бивших студената заједнички унапредимо рад нашег Факултета.

Пре попуњавања пријаве, молимо Вас, да ако сте у могућности припремите и једну Вашу фотографију (пожељно са радног места) коју бисте приложили у базу.

Линк за пријаву: http://tinyurl.com/ybe2zg8n

ГАЛЕРИЈА

View the embedded image gallery online at:
https://mfkv.rs/galerije/diplome-dodela-2021-22#sigProId254b56bbf2

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас