English   Srpski

ФМГ Краљево на Дану иновација у Крагујевцу

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву је 6.6.2023. године, под покровитељством Универзитета у Крагујевцу, учествовао у манифестацији ''Дан иновација'' која је одржана на Шумадија сајму у Крагујевцу.

Организатор овог догађаја био је Град Крагујевац у сарадњи са Универзитетом у Крагујевцу, Шумадија сајмом, Регионалном агенцијом за економски развој Шумадије и Поморавља и Фондом за иновациону делатност Републике Србије. Факултет је представио резултате пројеката сарадње са привредом остварене кроз програме Фонда за иновациону делатност Републике Србије, као и неке од резултата који су постигнути у оквиру студентске радионице Факултета.

Дану иновација је присуствовала и једна група студената Факултета који су имали прилику да се упознају са разним изложеним садржајима на пољу иновација. Учешће Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву било је веома запажено, са великим бројем посетилаца излагачког простора, међу којима је било највише студената са других факултета и средњошколаца.

ГАЛЕРИЈА

View the embedded image gallery online at:
https://mfkv.rs/vesti-fakultet/dan-inovacija#sigProId325e60b614Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас