Allplan Student Competition

Студент си грађевинског факултета? Занима те дигитализација грађевинске индустрије, нове технологије, софтвери, квалитетно пројектовање и БИМ начин рада? Желиш научити како да направиш врхунске БИМ моделе или већ имаш разрађене идеја за пројекте? Желиш ли радити у Allplan софтверу?

Ако на бар једно од ових питања можеш одговорити са ДА, онда је право време да се пријавиш на прво регионално такмичење Allplan Student Competition и своје знање озваничиш вредним наградама и незаборавним искуством.

Пријаве су на линку.

Allplan Student Competition у организацији Baldinistudija прво је регионално такмичење које за циљ има промоцију дигитализације грађевинске индустрије, БИМ начина рада, промоцију квалитетног пројектовања и знања кроз радне задатке и тимске пројекте.

Такмичење је организовано кроз три фазе:

  1. Online kvalifikacioni test
  2. Allplan Faculty Hackathon (fakultetska takmičenja)
  3. Allplan Regional Hackathon (glavno regionalno takmičenje u Beogradu)

У такмичењу учествује 6 држава, 18 градова и 20 факултета из твоје регије. Осим повезивања факултета, ово је одлична прилика да упознаш колеге из других држава, створиш мрежу познанстава и пласираш се на тржиште рада. Такмичење подржавају многе фирме из грађевинске индустрије којима , овим путем, имаш прилику да се представиш.

И оно главно - награде:

Allplan Faculty Hackaton – Све победнике факултетских такмичења очекују вредне награде спонзора, поклон пакети и ваучери
Allplan Regional Hackathon (главно регионално такмичење у Београду):

  1. Лаптоп + награде спонзора и поклон пакети
  2. Таблет + награде спонзора и поклон пакети
  3. Earpods + награде спонзора и поклон пакети

Ако имаш знање Allplana и прошао си једну од студентских Allplan едукација фирме Baldinistudio, трк на пријаве, а уколико имаш још недоумица и желиш се припремити за такмичење, јави нам се на студенти@балдинистудио.хр и шаљемо ти гомилу едукативног материјала који ће те припремити за такмичење.

Све информације потражите путем мејла: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или ПДФ документу

Фејсбук страница: https://www.facebook.com/bimstudent.net

Инстаграм:  https://www.instagram.com/bim.student/

WЕБ: https://www.baldinistudio.hr/

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас