English   Srpski

Међународна студентска недеља

Међународна студентска недеља у Београду је интернационални фестивал који се у Београду одржава од 16. до 24. јула 2022. године и који већ дуги низ година окупља студенте из преко 50 држава широм света.

Идеја фестивала је да се млади у мултикултуралном окружењу баве највећим проблемима данашњег друштва и да путем радионица које се користе разним методама пруже свој допринос решавању тих проблема. Ове године славимо 16. годину постојања и овогодишња тема је "Будућност комуникације" под слоганом #УмреженостНаСвимНивоима.

Студенти ће моћи да учествују у 10 занимљивих радионица као што су: мјузикл, филм, професионална комуникација, маркетинг и медији и друге. Осим едукативног програма, младима се пружа могућност упознавања Београда и размена мишљења са својим вршњацима у амбијенту ослобођеном од предрасуда, расизма, ксенофобије, хомофобије, насиља и говора мржње. Учесници ће упознати и стручњаке различитих професија и биће подстицани на друштвени активизам у сопственој локалној заједници.

Надамо се да ћете препознати значај наше манифестације и бити спремни да допринесете нашем стварању, и ширењу мултикултуралног дијалога и на нашим просторима.

Можете се пријавити путем следећег линка: ISWiB

Уколико имате било каквих питања, молимо Вас да не оклевате да нас контактирате. За више информација, можете посетити наш сајт https://iswib.org/. Постер презентације можете преузети овде.

 

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас