Пријава испита за други септембарски испитни рок

Пријава испита за испитни рок Септембар 2, за основне, мастер и докторске академске студије, обавиће се у периоду од 13.9. до 16.9.2021. год.

 Студенти који се финансирају из буџета испите пријављују електронски преко својих налога Е-студент. Самофинансирајући студенти испите пријављују у студентској служби од 10:00-12:00 часова.

Према ценовнику факултета накнадна пријава испита се плаћа!

Напомена: Приликом електронске пријаве испита, студент мора изабрати одговарајућег испитивача и одговарујући наставни план, иначе неће бити на списку.

Упутство за електронску пријаву испита

  1. Преузети факултетску email адресу у канцеларији бр. 208.
  2. Послати скенирану фотографију на email адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  3. Фотографија мора бити у JPG формату, у димензијама као за документ.
  4. Преко сајта Факултета у сервису Е-студент креирати налог. (За креирање налога користити искључиво факултетску email адресу). Ако се не отвори страница факултета у претраживачу https/...избрисати слово s и поново ући на сајт Факултета.
  5. Преко креираног налога пријавити испите искључиво у времену предвиђеном за пријаву.

Рекламације у вези са пријавом испита примају се искључиво у времену предвиђеном за пријаву испита!

ВАЖНО: Проверити исправност пријаве на свом налогу Е-студент или на сајту факултета и пријавити студентској служби најкасније до 17.9.2021. године до 12:00 часова – након тога рекламације се неће уважавати!

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас