English   Srpski

Виртуелни сајам студентске стручне праксе

Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са још 73 органа јавне управе организује 15. новембра, са почетком у 10 часова, трећи по реду, виртуелни Сајам студентске стручне праксе у јавној управи 2023/2024.

Сајам, на коме ће студентима пет државних универзитета бити понуђено 890 места за студентску стручну праксу широм Србије, одвија се на посебно креираној дигиталној платформи у виртуелном простору здања Владе Републике Србије.

За студенте Универзитета у Крагујевцу ове године је доступно укупно 81 место за обављање праксе у 13 органа јавне управе.

Током Сајма студенти ће имати прилику да кроз серију трибина и презентација сазнају више о понуди места за студентску стручну праксу, као и да у комуникацији са представницима универзитета и органа јавне управе добију све информације о пракси, начину пријављивања за праксу, као и о роковима за реализацију целог процеса.

Све информације о студентској стручној пракси у јавној управи и Сајму можете пронаћи на сајту https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/ , путем кога се и улази на Сајам.

Позивамо све студенте Универзитета у Крагујевцу да присуствују Сајму и информишу се о могућностима за обављање стручне праксе у јавној управи

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас