English   Srpski

КВИНК иновациони инкубатор

Добродошли у КВИНК иновациони инкубатор Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву, место где се снови претварају у иновације!

ШТА ЈЕ КВИНК? Logo kvink novi

КВИНК иновациони инкубатор је иницијатива која се спроводи у оквиру Програма формирања и развоја иновационих инкубатора у научно-истраживачким организацијама (НИО) у Републици Србији. Ова иницијатива, подржана од стране Министарства науке, технолошког развоја и иновација, има за циљ промовисање иновација и предузетништва унутар академске заједнице. 

КВИНК иновациони инкубатор представља епицентар развоја иновативних идеја на Факултету за машинство и грађевинарство у Краљеву. Наш инкубатор је дизајниран да пружи студентима, истраживачима и професорима платформу за развој и подршку њиховим иновативним идејама и пројектима.

Главна мисија КВИНК иновационog инкубатора је да буде покретачка снага за развој иновација и подухвата, као и за промовисање предузетништва у Краљеву. Желимо да омогућимо нашим члановима да остваре свој потенцијал и донесу значајне промене у својој заједници и шире.

У оквиру нашег програма, учесници имају привилегију да стекну знања о томе како да претворе своје идеје у успешне пословне подухвате. Иновациони инкубатор КВИНК пружа разноврсне ресурсе и услуге за подршку развоју иновативних идеја и предузетничких пројеката:

 1. Менторство и саветовање

  Подршка тимовима од стране искусних ментора из различитих области, омогућавајући им стручне савете током развоја и реализације њихових пројеката.

 2. Обуке и едукације

  Организација обука и радионица за стицање предузетничких вештина и знања из различитих области.

 3. Умрежавање и повезивање са члановима стартап екосистема

  Омогућавање повезивања са релевантним актерима у индустрији и академској заједници кроз организацију догађаја са циљем трансфера знања, технологија и искустава.

 4. Финансијска подршка и повезивање са инвеститорима

  Помоћ у приступу финансијским изворима за иновативне идеје и организација сусрета са потенцијалним инвеститорима и пружање подршке за пријаве на доступне позиве за финансирање идеја.

 5. Радни простор и приступ техничким ресурсима
  Приступ инспиративном радном простору и техничким ресурсима за израду и развој идеја, укључујући модерно опремљене лабораторије и просторије.

Придружите нам се у стварању будућности! За више информација о нашим активностима и како се укључити, контактирајте нас путем мејла This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 fid  ntp cacak

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас