English   Srpski

Конкурс за доделу студентских кредита за 2023/2024. годину

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије у циљу подстицања најбољих ученика и студената да наставе школовање са високом постигнућима, расписало је Конкурс за доделу студентских кредита студентима високошколских установа у Републици Србији за школску 2023/2024. годину.

Continue Reading

Print

Нови Еразмус+ конкурси за студенте

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује следеће конкурсе за стипендирану мобилност студената у оквиру Еразмус+ програма.

Continue Reading

Print

Јавни позив за пријаву пројеката младих истраживача и уметника

Објављен је Јавни позив за пријаву научноистраживачких односно уметничких пројеката младих истраживача и уметника Универзитета у Крагујевцу за 2023 годину.

Текст Јавног позива и пратећу документацију можете преузети са веб-сајта Универзитета у Крагујевцу: https://www.kg.ac.rs/vest.php?vest_je=4351.

Print

Конкурс за стипендирану мобилност запослених

Универзитет у Крагујевцу расписао конкурс за Еразмус мобилност наставног кадра са универзитетима из партнерских земаља у оквиру КА107 2020 пројекта мобилности. Реч је о стипендијама за Израел, а партнерска институција је Бен Гурион универзитет.

Continue Reading

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас