English   Srpski

Вицешампиони Машинијаде

Током протекле недеље на Копаонику је одржано 61. по реду такмичење студената машинских факултета – Машинијада. На овогодишњем такмичењу, на коме су се студенти 12 машинских факултета из региона такмичили у знању и спорту, студенти и студенткиње ФМГ Краљево су у генералном пласману заузели друго место.

Continue Reading

Print

Инфо дан посвећен иновативном предузетништву

Универзитет у Крагујевцу, уз подршку чланова иновационе заједнице, за студенте и дипломце Факултета за машинство и грађевинарство, као и за све оне који имају иновативне идеје и желе да чују више информација о започињању сопственог посла организује Инфо дан посвећен иновативном предузетништву.

Continue Reading

Print

Резултати избора за Студентски парламент

Током ове недеље одржани су избори за чланове Студентског парламента Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву, Универзитета у Крагујевцу. Убедљиву победу однела је листа "Увек на страни студената - и да Мићко положи техничко".

Continue Reading

Print

Пријава за Allplan студентско такмичење

Време је да се пријавите на, друго по реду, велико регионално Allplan студентско такмичење 2022, где ће студенти грађевинских и архитектонских факултета из региона одмерити своје знање у Allplanu и борити се за вредне награде.

Continue Reading

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас