English   Srpski

Обавештење о терминима одржавања

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву од суботе, 28.1.2023. године, почиње са извођењем припремне наставу из математике за средњошколце, који планирају да упишу Основне академске студије на неком од техничких факултета у Републици Србији.

Continue Reading

Print

ЈАНУАРСКО - ФЕБРУАРСКИ ИСПИТНИ РОК

Пријављивање испита за фебруарски испитни рок на основним академским студијама, као и јануарски рок на мастер и докторским академским студијама биће отворено од 30.1.2023. до 2.2.2023. године. Пријава испита обавља се преко факултетског информационог система.

Continue Reading

Print

Бесплатна припремна настава из математике

И ове године, Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву, организује припремну наставу из математике за средњошколце, који планирају да упишу Основне академске студије на неком од техничких факултета у Републици Србији.

Continue Reading

Print

Студије Холокауста

Центар за студије сећања при Универзитету у Крагујевцу и ове академске године организује бесплатне курсеве у оквиру програма Студија Холокауста. Курсеве могу похађати студенти различитих профила основних, мастер и докторских академских студија Универзитета у Крагујевцу.

Continue Reading

Print

ЈАНУАРСКИ ИСПИТНИ РОК

Пријављивање испита за јануарски испитни рок на основне академске студије, биће отворено од 9.1.2023. до 12.1.2023. године. Пријава испита обавља се преко факултетског информационог система. Сви студенти пријављују испите електронски, преко својих налога Е-студент.

Continue Reading

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас